Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo Avantajı!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Nitelikli Hizmetin Adresi: Markaevim.com

23-03-2020 16:31
Nitelikli Hizmetin Adresi: Markaevim.com

Marka Evim

Evlerde geçirilen zamanın kalitesini yükselten beyaz eşyaların ve elektronik ürünlerin, en nitelikli modellerini tüketiciye ulaştırmayı görev edinmiş Marka Evim’le, sorunsuz alışveriş keyfi sizi bekliyor. Sektörün lider markası Beko’nun, ileri teknolojilere sahip ürünlerine kolayca ve hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. %100 Müşteri memnuniyeti anlayışımızla tüm satış süreci boyunca ihtiyaçlarınızı tam olarak kavrıyor, en uygun çözümleri sunmaya gayret ediyoruz. Tüketicinin sıkıntı yaşamaması adına elimizden gelen gayreti gösteriyor, hızlı kargo, kişiye özel taksit oranları, değişim gibi özelliklerle alışverişinizi pratik hale getiriyoruz.

Beko Beyaz Eşya Kampanyaları

Evlerinizin 1 numaralı yardımcısı olan beyaz eşyalar, hayatı kolaylaştırmalarının yanı sıra, yaşam kalitesini de yükselten demirbaş ürünler olarak öne çıkıyor. İleri teknolojilere sahip Beko ürünleri, beklentilerinizi en yüksek derecede karşılarken, beyaz eşyalar arasında öncü bir grup olarak yer alıyor. Gıdalarımızın tazeliğini uzun süre koruyan, Beko teknolojileriyle harmanlanmış buzdolapları, yiyecekleri 4 mevsim boyunca taptaze saklayan derin dondurucular, tüm kıyafetlerinizin dilinden anlayan çamaşır yıkama makineleri, tekstillerinizi koruyan ve hiyenik bir kurutma vadeden çamaşır kurutma makineleri, yeni nesil bulaşık makineleri, fırınlar ve set üstü ocaklar bu kategori altında yer almakta. Listelenmiş tüm ürünler ev ekonominizi yormayan düşük enerji sınıflarıyla tatmin edici bir kullanım sunuyor. Tüm Beko Beyaz Eşya Kampanyaları sitemizde sizleri bekliyor.

Mutfağınızda Beko Ankastre Şıklığı

Dekorasyonda çığır açan ve yeni nesil teknolojilerle bezenmiş Beko ankastre ürünleriyle siz de modern mutfaklar oluşturabilirsiniz. Mutfak mobilyalarınızla entegre olan ve yerden tasarruf sağlayan bu ürünler, karmaşık görüntüyü önleyerek ferah bir mutfak sahası sağlar. Birçok işleve sahip bu teknolojik ürünler arasında ankastre davlumbaz, ocak, fırın, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi yer almakta. Estetik duruşları ve ileri teknolojiye sahip özellikleriyle mutfaklarınıza seviye atlatan bu ürünler Marka Evim garantisiyle sunulmakta.

Beko Ankastre Set

Evini kuranlar ya da evini yenilemek isteyenler için harika alternatif olan set halindeki ankastre ürünler, alışverişinizi pratik hale getirirken, bütçenizle dost bir seçenek olarak göz dolduruyor. Bu sayede aileler her ürünü ayrı ayrı incelemek için efor sarf etmek zorunda kalmıyor. Listelenen Beko Ankastre Set çeşitleri, gelişmiş teknolojileri, uygun fiyatları ve estetik tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Beko Isıtma Ve Soğutma Çözümleri

İleri teknolojilere sahip, yeni nesil ısıtma ve soğutma çözümleri sunan Beko, yazın sıcağı ve kışın çetin soğuğuna karşı 4 mevsim boyunca ferah ve uygun ısıda evler vadediyor. Yaşam alanlarınızı tazeleyen ve kalıcı çözümler sunan mobil klimalar, ekolojik klima çeşitleri, havadar serinleticiler ve kombiler de bu kategori altında beğeninize sunuluyor.

Marka Evim Elektronik Dünyası

Yaşamı kolaylaştırırken hayatınıza da eğlence katan Beko ve Grundig ürünleri "Elektronik” başlığı altında listelenmekte. Yeni nesil teknolojilere sahip, yüksek görüntü kalitesi Beko televizyonlar ve yazar kasa ürünleri de bu kategoride sizleri bekliyor. Marka Evim’de birçok elektronik ürünü inceleme fırsatına sahipsiniz. Ürünlerin fiyatları hakkında karşılaştırmalarda bulunarak size en uygun olduğunu düşündüğünüz ürünü satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.