Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo Avantajı!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Modern Mutfaklar İçin Beko Ankastre Ürünleri

23-03-2020 16:51
Modern Mutfaklar İçin Beko Ankastre Ürünleri

Ankastre

Modern dekorasyonlu mutfaklar ve ferah çalışma alanları sunan Ankastre Ürünler, kablo karmaşasını ve dağınık görüntüyü ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Marka Evim ayrıcalığıyla ve Beko’nun üstün teknolojileriyle sunulan bu özel ürünler, dolaplara ya da tezgahlara entegre olarak dar alanlarda bile konforlu bir kullanım sağlıyor. Yerden kazanç sağlayan ve fonksiyonellikleriyle zaman ve enerji harcamanızın önüne geçen bu yeni nesil ürünler, estetik tasarımlarıyla da dekorasyonunuzu tamamlıyor.

Ankastre Ürünler Nelerdir?

Yaşam alanlarınızda karmaşayı önleyen ve birbirleriyle uyumlu yapılarıyla huzurlu alanlar oluşturan Ankastre Ürünler, işlevsel özellikleriyle de yaptığınız işlere değer katar. Marka Evim ayrıcalığıyla sunulan ankastre fırın, davlumbaz, ocak, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi çeşitleri de bu kategori altında yer almakta. İsterseniz mutfağınızı sıfırdan dekore etmek için, davlumbaz, fırın ve set üstü ocağı bir arada içeren ankastre setleri tercih edebilirsiniz. Beko’nun ileri teknolojilere sahip ürünleriyle siz de evinizi tanıştırmaya hemen başlayın.

Beko Ankastre

Keyifli sofraların ve konforlu mutfakların mimarı olan ankastre ürünlerle mutfağınızı modern şekilde dekore edebilirsiniz. Bunun için öncelikle özel tesisatlar, uygun dolap döşemesi, kablo geçiş yolları gibi detaylarla dekorasyon desteklenir ve ankastre ürünler için uygun hale getirilir. Dolaplara ve tezgaha entegre edilecek ankastre ürünler için özel yuvalar ve konumlar hazırlanır. Bu şekilde ferah bir ortam ve geniş bir çalışma sahası elde edilir. Hızlı hareket kabiliyeti ve eşyaları kısıtlamayan bir dekorasyon, huzurlu ve keyifli çalışmayı da beraberinde getirir. Düzenli bir yerleşim, paniklemeden harika sofralar hazırlamanızı mümkün kılar.

Marka Evim farkıyla sizler için bir araya getirilen ankastre ürünlerle tek tek ürün kıyaslaması yapmak ve fiyatları incelemek zorunda kalmazsınız. Sektörün lideri Beko kalitesiyle sunulan ve nitelikli ürünlerin listelendiği kategorimizde ev bütçenize uygun ankastre ürünleri bulabilirsiniz. Eviniz için seçeceğiniz Beko Ankastre ürünlerini Marka Evim ayrıcalığıyla satın almak için online mağazamız 7 gün 24 saat faal durumdadır. Kredi kartı bilgilerinizi koruyan 128 Bit SSL güvenlik protokolüyle güvenli şekilde siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Hızlı kargo, uygun taksit oranları da sizi bekleyen diğer avantajlar.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.