Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo Avantajı!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Klima Seçimi Nasıl Yapılır?

22-04-2020 17:02
Klima Seçimi Nasıl Yapılır?

 

Klima Almadan Önce Bilmeniz Gereken Detaylar!

Özellikle sıcak yaz günlerinde ihtiyaç duyduğumuz klimalar, boğucu sıcaklardan ve nemden koruyarak sağlıklı bir serinlik elde etmemizi sağlamaktadır. Hemen hemen her ortamda kullandığımız klimalar hayatımızın bir parçası haline gelerek, gündelik yaşantımızı çok daha konforlu bir hale getirmekte. Sadece bulunduğumuz ortamı soğutmakla kalmayıp aynı zamanda soğuk kış aylarında sıcacık ortamlar elde etmemize de destek olan klimaları alırken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç detay var.

Sizlere en doğru klimayı seçmeniz konusunda yarımcı olacak bu detaylar şunlar…

Klima Tipini Belirlemek

Klima tercihinizi yapmadan önce ilk olarak hangi tip klimanın ihtiyacınızı karşılayacağına karar vermelisiniz. Bu nokta kullanım alanınız size en güzel fikri verecektir. Eğer evinizde, oturma odası, yatak odası, salon gibi orta büyüklükteki alanlar için klima almayı düşünüyorsanız duvar tipi klimalar çok daha doğru olacaktır. Daha geniş alanlar için ise salon tipi klimalar istediğiniz etkiyi yaratma konusunda çok daha başarı gösterecektir. Ofis ya da mağaza gibi alanlar bu tip klimalar için son derece uygundur.

BTU Değerini Hesaplamak

BTU değeri, ihtiyaç duyduğunuz soğutma kapasitesini belirtmektedir. Bu değeri etkilen pek çok unsur bulunuyor. Klimanızı kullanacağınız alan, klimadan yararlanacak kişi sayısı, iklimsel özellikler bunların başında geliyor. BTU değeri ne kadar yüksek olursa klimanızın soğutma kapasitesi de o kadar yüksek olacaktır. Bu sebeple, eğer aşırı sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorsanız ve eviniz yeterince büyük ise BTU değeri yüksek olan bir klima, aradığınız soğuk havayı sizlere en iyi şekilde verecektir.

Yüksek Verimli Klimalara Yönelmek

Hem sıcak hem soğuk olarak çift fonksiyona sahip olan klimaları belki de yılın her gününde kullanıyoruz. Bu klimaların yaktığı enerji ise oldukça fazla. Bundan dolayı, klima seçimi yaparken enerjiden tasarruf sağlayan, yüksek verimli A sınıfı modellerini tercih etmeniz büyük fayda sağlayacaktır.

Sağlıklı Hava Elde Etmenizi Sağlayan Klimayı Bulmak

Ev ve ofis gibi tüm gününüzü geçirdiğiniz alanlarda sağlıklı bir hava solumak oldukça önemli. Bu sebeple klimalarınızın sizlere sağlıklı bir serinlik etkisi yarattığından emin olmalısınız. Beko Klimalar, tek tuş ile kendi kendini temizleyebilme özelliği sayesinde size sahip olduğunuz temiz havayı zahmetsiz bir şekilde sunmakta.

Üstün Hizmet İmkânlarından Yararlanın

Klima seçiminizi yapmadan önce dikkat etmeniz gerekenler arasında satış sonrası hizmetlerin kaliteli olduğundan emin olmalısınız. Klima aldıktan sonra oluşabilecek olası bir durum karşısında teknik destekten en iyi şekilde yararlanacağınızı bilmek oldukça önemli. Markaevim.com adresinden alacağınız klimalara Beko garantisi ile sahip olabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.