Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo Avantajı!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

İftar Yemeklerinizi Beko Ankastre Fırınlarda Pişirin

13-05-2020 14:33
İftar Yemeklerinizi Beko Ankastre Fırınlarda Pişirin

 

İftar Sofralarınız için Beko Ankastre Fırınlar

İftar sofraları belki de en özenle hazırlanan sofralardandır. Birbirinden farklı yemeklerle donatılan masanın çevresinde sevdiklerimiz ile birlikte o anı bekler, sonunda ise harika yemekler ile orucumuzu açarız. Peki, bu lezzetli yemekler için ihtiyacınız olan fırının özelliklerini biliyor musunuz?

Beko Ankastre Fırınlar, sizlere eşsiz sofralar hazırlamanız konusunda en büyük desteği gösterenler arasında yerini alıyor. Geliştirilmiş pek çok teknolojik özellikleri ile Beko fırınlar, heyecanla hazırlayacağınız ramazan yemeklerini en pratik ve leziz bir şekilde yapmanızı sağlıyor.

Gelin Beko Ankastre Fırınların sizlere sunduğu güzelliklere hep birlikte göz atalım…

Birden Çok Yemeği Aynı Anda Pişirin

Özellikle büyük sofralar hazırlarken, pek çok çeşitten oluşan yemekler yapmak isteriz. Zira, buna yetişmek öyle çokta kolay değildir. Bir yandan fırında güzel bir şekilde kızarmış tavuk ya da balık, yanına aperitif küçük ekmekler çeşitleri, diğer yanda yemeklerin üzerine son dokunuşu yapacak enfes bir tatlı… Bunların hepsini aynı anda tek bir fırın ile pişirebileceğinizi biliyor muydunuz? Beko ankastre fırınlar geliştirilen 360 derece ısı teknolojisi ile birden çok yemeği bir arada pişirebilme özelliğine sahip, üstelik kokuları birbirine karıştırmadan.

Yiyeceklerinizi Eşit Bir Şekilde Pişirin

Fırında yemek pişirmek bazen oldukça zahmetli oluyor. Yapacağımız yemeklerin bir tarafının pişip diğer tarafının çiğ kalması hatta bazen bir tarafının direkt yanması en çok karşılaştığımız durumlardan. Hal böyle olunca, ramazan sofraları için özenle hazırladığınız yemekler hüsran ile sonuçlanabiliyor. Bu noktada Beko ankastre fırınlar, 75 farklı sıcak hava noktası ve 3D pişirme teknoloji ile tüm yemeklerinizi eşit olarak pişirmenize yardımcı olacaktır.

Önceden Pişirdiğiniz Yemekleri Sıcak Tutun

İşini sağlama alan kişilerdensiniz, bazı yemekleri önceden hazırlamayı tercih edebilirsiniz. Beko ankastre fırınlar, geliştirilen sıcak tutma fonksiyonu ile yiyeceklerinizi uzun süre sıcak tutararak sofraya yeni pişmiş gibi taze olarak servis etmenizi sağlar.

Derin Dondurucudaki Yemeklerinize Fırsat Verin

Derin dondurucuda beklettiğiniz yemekler ramazan sofralarınızın kurtarıcısı olabilir. Gün içinde buzluktan çıkaracağınız yiyeceklerin hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayan Beko ankastre fırınlar ile son dakikada harika sofralar ortaya çıkarabilirsiniz.

Bırakın Fırınınız Kendini Temizlesin

Kalabalık bir ramazan sofrası hazırlığından sonra fırın temizlemek pek fazla hoş görünmeyebilir. Böyle hissettiğiniz anlarda Beko ankastre fırınlar imdadınıza koşacaktır. Buharlı temizleme fonksiyonuna sahip olan söz konusu fırınlar, kendi kendini temizleyerek sizleri bu zahmetten kurtarmakta.

En güzel sofraları hazırlamak için ihtiyacınız olan Beko ankastre fırınlar, Markaevim.com adresinde sizleri bekliyor. Üstelik uygun fiyat ve nitelikli hizmet garantisi ile…

 

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.