Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo Avantajı!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Hayatınızı Kolaylaştıran Teknoloji: Kurutma Makineleri

09-06-2020 11:02
Hayatınızı Kolaylaştıran Teknoloji: Kurutma Makineleri

 

Kurutma Makinelerinin Özelliklerini Keşfedin

Herkesin çamaşır kurutma yöntemi farklıdır. Havanın güneşli olduğu zamanlarda balkona asılan çamaşırlar, bulanık veya yağışlı havalarda ev içinde kurutma teline asılarak kurutuluyor. Peki, çamaşır kurutmanın çok daha pratik bir yolundan yararlanmak sizce de şahane olmaz mı?

Beko Kurutma Makineleri, yıkanan giysilerinizi giyilmeye veya dolaba yerleştirmeye hazır hale getirerek sizleri çamaşır asma zahmetinden kurtarır ve çok daha konforlu bir yaşam elde etmenize destek olur. Peki, hayatınızın vazgeçilmezi haline gelecek kurutma makinelerinin teknolojik özeliklerinden haberdar mısınız?

İnovatif özellikler ile donatılan Beko kurutma makineleri, birbirinden farklı yapıya sahip giysilerinizi; dokusu ve yumuşaklığını bozmadan narin bir şekilde kurutarak aradığınız kolaylığı sizlere sunar.

Aquawave Tambur

Giysilerinizin özenli bir şekilde kurumasını sağlayan Aquawave teknolojisi, özel tambur deseni ile çamaşırlarınıza en hassas kurutma kurutma ortamını hazırlar. Böylelikle, giysileriniz kuruma esnasından hiçbir şekilde zarar görmez ve uzun ömürlü kullanım sağlar.

Tazeleme Programı

Bazı durumlarda giysilerinizde oluşan kötü kokuyu gidermek için havalandırma veya parfüm gibi aslında çok kalıcı olmayan yöntemlere başvururuz. Beko kurutma makinesi, tazeleme programı sayesinde giysilerinizdeki kötü kokuları etkili bir şekilde yok etmekte. Yıkanmaya ihtiyacı olmayan ama kötü kokudan arınması gereken kıyafetleriniz söz konusu program ile hızlı bir şekilde hijyenik hale gelecektir.

Steam Therapy

Buhar Teknolojine sahip olan kurutma makineleri, giysilerinizdeki kırışıklıkları %30, kötü kokuları %80 oranla azaltmakta. Böylelikle, acil durumlarda ihtiyacınız olan kıyafetler çok daha temiz ve kırışıksız bir şekilde sizi bekliyor olacaktır.

Gömlek 30’ Programı

Eğer her gün işe gitmek durumunda kalıyorsanız, sabahları temiz gömlek bulmak o kadar kolay olmayacaktır. Beko çamaşır makinesinde 30 dakikada yıkadığınız gömlekleriniz kurutma makinesinde hızlı bir şekilde kuruyarak giyilmeye hazır hale gelecektir.

Sessiz Program

Kurutma makinenizin sessiz çalışması bazı durumlarda kurtarıcınız olabilir. Evde bebeğiniz veya evcil hayvanınız uyurken, komşunuz sesten rahatsızlık duyduğu durumlarda Beko kurutma makinelerinde bulunan sessiz program oldukça işinize yarayacak.

ProSmart Invarter Motor

Fırçasız motor tasarımına sahip olan söz konusu kurutma makineleri, sürtünmeyi en aza indirerek dönüş devrini otomatik olarak yapar. Makineninizin ömrününü uzatan bu teknoloji, aynı zamanda enerjiden tasarruf sağlayarak bütçenize dost kalır.

Üstün teknolojik özelliklere sahip olan Beko kurutma makineleri, sizlere zamandan ve enerjiden tasarruf sağlamanın yanı sıra, giysilerinizi en güzel şekilde kurutmak için Markaevim.com adresinde sizleri bekliyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.