Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo Avantajı!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bulaşık Makinesi Seçiminizi Etkileyecek 3 Unsur

10-09-2020 10:02
Bulaşık Makinesi Seçiminizi Etkileyecek 3 Unsur

 

Bulaşık Makinesi Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Bulaşık makinesinin hayatımızı çok daha konforlu hale getirdiği yadsınamaz gerçek. En kalabalık yemeklerde, en yoğun günlerde, en zorlayıcı yemek artıklarında yanımızda olup bizlere bambaşka bir seçenek sunan Bulaşık Makinesi, yaşamımızı pratik ve keyifli bir hale getiriyor. Bu noktada, vazgeçilmez beyaz eşyalar arasında kendisine eşsiz bir yer edinen Bulaşık Makinesi Seçiminizi Etkileyecek 3 Unsuru sizler için bir araya getirdik.

İşte, Bulaşık Makinesi Alırken göz önünde bulundurmanız gereken detaylar...

1.Bulaşık Makinesi Tipine Karar Vermek

Bulaşık makinesi alırken atacağınız ilk adım makinenin tipine karar vermektir. Bulaşık makinenizin sizlere etkili bir performans sunması, makinenin tipi ile doğrudan alakalıdır. Bu noktada, makinenizin tipini belirleyecek en temel etken, mutfak dolaplarınızdır. Solo, yarı ankastre, tam ankastre ve tezgah altı olarak pek çok seçeneğe sahip olan Beko bulaşık makineleri arasından mutfağınız ile uyum sağlayan makineyi seçmelisiniz.

2.Makinenin Kapasitesini Belirlemek

Tek seferde yıkayacağınız parça sayısı, bulaşık makinenizin kapasitesini belirlemenize yardımcı olacaktır. İhtiyaçlarınıza ve kullanım alışkanlığına göre alacağınız makinenin kapasitesini belirleyebilirsiniz. Temel olarak, 140 parça 12 kişiyi, 151 parça 13 kişiyi, 162 parça 14 kişiyi ve 173 parça 15 kişiyi ifade etmektedir. Sonuç olarak seçeceğiniz bulaşık makinesinin kapasitesini belirlerken kişi sayısını göz önünde bulundurmak, sizleri doğru bulaşık makinesine götürecektir.

3.Tasarruflu Bulaşık Makinesine Yönelmek

Her beyaz eşyada olduğu gibi bulaşık makinesi seçiminde enerji tasarrufu sağlayan makinelere yönelmek, cebinize kalan parayı ve doğaya katkınızı arttıracaktır. A sınıfı bulaşık makineleri bu noktada, enerjiden tasarruf yapma noktasında sizlere destek olacaktır. Bunun yanı sıra, sadece enerji tüketimi değil su tüketiminde de tasarruf sağlayacak makineleri tercih ederek hem cebinizi hem çevreyi koruyabilirsiniz.

İnovatif ve son teknolojik özellikleri ile sizlere en etkili çözümü sunan Beko Bulaşık Makineleri, sizlere üstün bir performans sağlamak için hazır. İhtiyacınızı en doğru şekilde karşılayacak olan bulaşık makineleri Markaevim.com adresinde sizleri bekliyor.

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.