Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo Avantajı!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Beyaz Eşyalarınızın Ömrünü Kısaltmayın!

24-08-2020 10:17
Beyaz Eşyalarınızın Ömrünü Kısaltmayın!

 

Beyaz Eşyalarınızı Kullanırken Yaptığınız Hatalar

Beyaz Eşyalar hayatımızı çok daha pratik bir hale getirme noktasında üstün başarıları ile her birimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir. Uzun araştırmalar yaparak ve severek aldığımız beyaz eşyalarımızı kullanırken yeterince özenli davranmıyor, yaşam alanlarımıza hayat veren beyaz eşyalarımızın ömrünü kısaltacak hatalar yapıyoruz.

Beyaz Eşyaların Ömrünü Kısaltan Hatalar Neler? Beyaz eşya kullanımında dikkat etmeniz gereken detaylar neler? Beyaz Eşyaları Nasıl Daha Uzun Süre Kullanabiliriz? Gelin, beyaz eşya kullanımı ile ilgili bilmeniz gereken detaylara birlikte göz atalım...

Çamaşır Makinesi

Belki de evimizdeki en büyük yardımcımızdır çamaşır makinesi. Tertemiz ve hijyenik çamaşırlar elde etmemizi sağlayan çamaşır makinesini kullanırken en çok yaptığımız hatalardan biri, makineyi kapasitesinden çok daha fazla ya da az doldurmaktır. Zira, her birimiz yeri geldiğinde çamaşır makinemizi fazlaca dolduruyor, hatta bunun bizlere tasarruf sağlayacağını düşünüyoruz. Bu düşüncenin oldukça yanlış olduğunu belirtmeliyiz. Makinenizin kapasitesinin üzerinde çamaşır atmak makinenin tamburunun zarar görmesine neden olmaktadır. Bununla birlikte, çamaşır makinesini sürekli olarak az çamaşırlar ile çalıştırmak yine tamburunun zarar görmesine yol açıyor. Bu noktada, çamaşır makinenizi birbiriyle benzer çamaşır ile kapasitesi kadar doldurmak, çok daha uzun bir kullanım sunacaktır.

Bulaşık Makinesi

Bulaşık makinesi kullanırken, hepimiz aslında ona zarar verebilecek birçok şey yapıyoruz. Her ne kadar küçük detaylar gibi görünseler de bazı noktalar uzun vadade bulaşık makinenizin ömrünü sonlandırmaya yetiyor. Makineye yerleştireceğiniz tabak, bardak veya tencere gibi mutfak eşyalarınızda yemek kalıntısı bırakmak söz konusu hatalardan. Yemek kalıntıları, bulaşık makinenizin filtresinin yıkanmasına yol açacaktır ve zamanla sizlere dilediğiniz temizliği sunamayacaktır. Bundan dolayı, makineye koyacağınız mutfak eşyalarınızın yemek kalıntıların arınmış olmasına özen göstermelisiniz. Bununla birlikte, bulaşık makinenizin daha uzun süre yaşaması için sadece bulaşık makinesi için üretilmiş deterjanlar kullanmalı, makinenin tuzunu ve parlatıcısını koymalı ihmal etmemelisiniz.

Buzdolabı

Buzdolabı kullanırken yaptığınız en büyük hata, buzdolabının kapağını uzun süre açık bırakmaktır. Buzdolabı kapağını olması gerekenden daha uzun süre açık bırakmak, makinenin çok daha enerji harcamasına ve sonucunda ömrünün kısalmasına sebebiyet verecektir. Bundan dolayı, buzdolabınızı kullanırken gıdalarınızı düzenli bir şekilde dolaba yerleştirmek sizlere çok daha pratik bir kullanım sunacak ve kapağın açık kalma süresinin kısalmasını sağlayacaktır.

Beko Beyaz Eşyalar, üstün teknolojik özellikleri ve kaliteli yapısı ile sizlere mükemmel bir kullanım sunmayı amaçlıyor. Markaevim.comadresinden uzun ömürlü beyaz eşyalara göz atabilirsiniz.

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.