Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo Avantajı!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Beko Beyaz Eşyalarda Markaevim.com Güvencesi

23-03-2020 16:47
Beko Beyaz Eşyalarda Markaevim.com Güvencesi

Beyaz Eşya

Hayatınıza artı değerler katan ve çağın tüm ihtiyaçlarını karşılayan beyaz eşya ürünleri Marka Evim farkıyla evlerinize geliyor. Yenilikçi tasarımlarıyla ve üstün teknolojik özellikleriyle yaptığınız işlere nitelik kazandıran, yaşamı kaliteli hale getiren Beko Beyaz Eşya çeşitlerini sitemizde inceleyebilirsiniz.

Beyaz Eşya Modelleri

Günlük işlemlerimizde beyaz eşya ürünleri büyük rol oynamakta. İleri teknolojilerle üretilen ve estetik tasarımlarla buluşan Beko beyaz eşya ürünleri, işlevine, dekorasyon alanına ve ihtiyaçlara göre bir çok modelde sunulmakta. Gıdalarınızı taptaze ve uzun süre saklayan, özel teknolojilere sahip Beko buzdolapları, tüm kumaşlara hitap eden ve çamaşırlarınıza hijyen sağlayan çamaşır kurutma ve yıkama makineleri, Statik ve fanlı pişirme, gaz emniyet sistemi, geniş iç hacim gibi özelliklerle yemek pişirmeyi keyifli hale getiren fırınlar, yiyeceklerinizi 4 mevsim saklayan derin dondurucular, bulaşık yıkama yükünü üzerinizde alan bulaşık makineleri ve su sebilleri bu kategori altında listeleniyor. Beklentilerinizi yüksek derecede karşılayan bu özel Beyaz Eşya Modelleri, aile bütçenizi yormayan düşük enerji sınıflarıyla da yüzünüzü güldürüyor.

Beko Buzdolabı

Fonksiyonelliklerinin yanı sıra harcadığı enerji oranlarıyla da tercih sebebi olan Beko Buzdolapları gıdalarınızı taptaze saklayan özel teknolojilerle göz dolduruyor. Hızlı soğutma ve hızlı dondurma özellikleriyle soğuk tüketilmesi gereken gıdalar hızlıca soğutulabiliyor. Buz çözücü bölmeye sahip ürünlerde gıdalarınızın buzları kısa sürede çözünüyor. Geniş iç hacimleriyle ve kullanışlı raflarla/çekmecelerle pratik bir kullanıma sahip Beko buzdolapları, her yere eşit miktarda hava ulaştıran sirkülasyon sistemiyle de sağlıklı ve taze bir hava sahası sunuyor. Ayrıca, ürünlerin kokusunun karışmasını engelliyor. Mavi ışık teknolojisini kullanan modeller, doğadan ilham alarak, sebzelerin fotosenteze devam etmesini ve bu şekilde uzun süre boyunca yeşil ve taze kalabilmesine olanak sağlıyor. Beko buzdolaplarına özgü bu özel saklama koşulları, ürünlerin taptaze şekilde tüketilmesine imkan veriyor. Beko Buzdolabı Fiyatları ve model çeşitleriyle ilgili kıyaslamalar yapabilmenizi sağlayan site dostu tasarımımız da sizleri bekliyor.

Beyaz Eşya Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Özellikle geniş aileler için beyaz eşya seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli detaylar vardır. Bunlardan biri, ailenin bütçesiyle dost olan enerji sınıfı düşük ürünleri tercih etmek. Bir diğer detay ise, ailenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek yapılarda, kullanım sıklığına göre uygun fonksiyonlara sahip ürünleri satın almak. Bu detayların yanı sıra, seçilecek ürünlerde, ürünlerin kapasitesi ve program sayıları da dikkate alınmalı; ürünlerdeki yardımcı teknolojilerin de hayatı kolaylaştırma seviyeleri incelenmelidir

Marka Evim’le Beyaz Eşya Alışverişi…

Evinizi için seçeceğiniz Beko ürünlerini Marka Evim ayrıcalığıyla satın almak için online mağazamız 7 gün 24 saat faal durumdadır. Kredi kartı bilgilerinizi koruyan 128 Bit SSL güvenlik protokolüyle güvenli şekilde siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Hızlı kargo, uygun taksit oranları da sizi bekleyen diğer avantajlar.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.