Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo Avantajı!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Ayrıcalıklı Bir Kahve Deneyimine Hazır Olun!

25-09-2020 16:37
Ayrıcalıklı Bir Kahve Deneyimine Hazır Olun!

 

Bol Köpüklü Kahveler İçin...

Yüzyıllardır damaklarımızı şenlendiren Türk kahvesi, hayatın karmaşasına küçük bir ara verdiğimizde, köşemize çekilip biraz kendimizi dinlediğimizde, arkadaşlarımız veya ailemiz ile koyu bir sohbete girdiğimizde eşsiz lezzeti ile bizlere eşlik edecektir. Yoğun kıvamı ve mis kokusuyla bizi kendisine çeken Türk kahvesi, Beko Kahve Makineleri ile çok daha çok lezzetli, çok daha köpüklü...

Tam kıvamında bir Türk kahvesi deneyimi yaşamanızı sağlayacak Beko Türk kahvesi makineleri, üstün teknolojik özellikleri ile sizleri pratik ve nefis bir kahve yapmaya davet ediyor.

6 Fincan Kapasitesi

Kalabalık anlarınızın kurtarıcısı olarak devreye giren Beko Türk kahvesi makineleri, 6 Fincan Kapasitesi ile büyük aile yemeklerinde veya söz, nişan gibi kutlamalarda sizlere destek olacaktır. Cezve kapasitesi ile 2 ayrı cezvede farklı şeker ve kahve oranına göre seçim yapma imkanı sunan söz konusu kahve makineleri, 3 farklı fincan boyutu ile sizlere Türk kahvesini miktarını belirleme olanağı tanıyor.

İndüksiyon Teknolojisi

Türk kahvesi deneyimlerinizde eski tatları bulamadığınızı düşünüyorsanız, henüz Beko kahve makinelerini denememişiniz demektir. Kahvenizi ideal süre ve sıcaklıkta pişirmenizi sağlayan İndüksiyon Teknolojisi ile donatılın söz konusu kahve makineleri, şimdi eski lezzetlere çok daha yakın bir pişirme sunuyor.

Cook Sense Teknolojisi

Cook Sense Teknolojisine sahip olan Türk Kahvesi Makineleri, köpük algılama sistemi ile kahvenin köpüğü olması gereken seviyeye geldiğinde pişirmeyi sonlandırarak ve her fincanda sizlere bol köpüklü bir kahve deneyimi sunuyor. Böylelikle kahve pişirme sırasında cezvenin başında bekleme gibi bir süreci ortadan kaldıran makineler, zamandan tasarruf yapmanızı da sağlıyor.

Geniş Su Haznesi

Her kahve pişirme sonrasında yeni su eklemeye gerek duymayan kahve makineleri, 1,5 litrelik kapasitesi ile 20 fincan kadar Türk kahvesini sizlerle buluşturarak en güzel anlarınıza ortak oluyor. Pratik olarak çıkarıp temizlenebilen ve kolayca su doldurulabilen haznesi ile kahve yapmak artık çok daha zahmetsiz.

 

Küçük bir fincan Türk kahvesi ile güne başlamak, en samimi sohbetlerinizi ayrıcalıklı kılmak ve harika bir kahve deneyimi yaşamak için Beko Türk kahvesi makinelerine Marka Evim online mağazamızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.